Laddar innehåll...
Loading
 
Offertbutiken.se - Butiken för ditt badrum

Badmöbler
Badkar
Dusch
Porslin
Blandare
Badrumstillbehör
Bastu
Värme
VVS
Tvätt/disk
Kakel
OUTLET upp till 70%
Här är du nu:  Start /  Badmöbler /  Möbeltyper /  Miljöförslag /  Dansani Curvo miljöförslag grå 1200 spegelskåp, högskåp

Dansani Curvo miljöförslag grå 1200 spegelskåp, högskåp

Rekommenderat Ca-pris

80.515 kr

Eller från ca 3 752 Kr/mån med Klarna Konto. Läs mer
 
Du har gjort följande val / tillval nedan:
 
 

tillval

+1 470 Kr
+2 300 Kr
 
Ange antal:
 
 
Dansani Curvo miljöförslag grå 1200 spegelskåp, högskåp

Produktinfo

1 Porslinstvättställ Curvo, vit 537012003

1 Tvättställsskåp, grafitgrå gummi C70011

1 Spegelskåp, grafitgrå gummi SP-2427-E

 

1 Högskåp, grafitgrå gummi, vänsterhängd C70051

1 Högskåp, grafitgrå gummi, högerhängd C70021

 Fastmonterad smal aluminiumhylla i full bredd. Perfekt till dina småsaker. Halksäker gummimatta Gummimatten i botten av lådan ser till att sakerna inte glider omkring, när du öppnar och stänger lådan.

 

Tvättställskåpet levereras monterat på en lackerad stålram och tillhörande monteringssats. Skåpslådan är av 12 mm lackerad MDFplatta och är monterad med push open-funktion. Skåpslådan är justerbar och levererad med monterad aluminiumhylla samt halkmatta i gummi. Möjlighet att välja till energibesparande LED -belysning, ca 2–4W beroende på bredden. Brinntid 30 000 timmar. Avdelare i 2,5 mm aluminium kan väljas till för optimal inredning. 

 

Tvättställsskåpet och sidoskåpet har helt greppfria fronter. Med Curvo betyder ”greppfri”, att du inte behöver använda händerna för att öppna och stänga skåpen. du behöver bara ge fronten en mjuk puff med t.ex. höften, knäet eller armen, så öppnar eller stänger lådan eller luckan sig i en glidande och ljudlös rörelse. det är särskilt praktiskt, bekvämt och hygieniskt i ett badrum, där man har vatten, tvål och kräm på händerna eller smutsiga fi ngrar. Med Curvo kommer man lätt och funktionellt in i skåpen – utan att använda händerna

 

Dansani Curvo serien produceras individuellt efter beställning. Leveranstiden blir därför normalt 3-4 veckor.

Art.nr:
Leveransstatus:
3-4 veckor
Enhet: paket
dansani/Curvo_2018_SE.pdf

Inspiration

Full funktion som standard

Med Curvo behöver du inte köpa till en massa extra tillbehör för att få en fullt fungerande badrumsmöbel. Men eftersom smak och tycke är olika från person till person, kan du välja till extra tillbehör. Till exempel avdelare och belysning i lådorna och under-light i spegelskåpet. Tillbehör är specialdesignade till Curvo och av samma höga standard. Curvo är skapat för att vara en estetisk och funktionell totalupplevelse för dig 

Högskåp med stilfulla hyllor med kant<BR>De rymliga aluminiumhyllorna ger dig bra överblick och massor av plats.<BR>Hög figurspegel som bakre vägg.<BR>När du öppnar luckan, kan du använda bakväggens figurspegel i full höjd

Spegelskåp

Flyttbara hyllor. Spegelskåpets många flyttbara aluminiumhyllor kan flyttas och kombineras allt efter behov så du får plats med höga och låga saker.

Du kan få Curvo spegelskåp i två varianter. Dels med ett lyft upp-spegellucka med integrerat beslag p. baksidan av spegeln. Och dels med vingspegellucka med soft close och valfritt beslag i aluminium.

Tvättställ

Curvo visas här i matt, grafitgrå gummilack.<BR>Tvättställsskåpen finns i 90 och 120 cm bredd med tillhörande tvättställ. Spegelskåpen och speglarna finns i 90 och 120 cm bredd. Det 35 cm breda högskåpet finns i 140 cm höjd. Därutöver finns ett översk.p i 70 cm höjd. Curvo finns också i mattlackerat vitt.

Tvättställsskåp med smal aluminiumhylla

Tvättställsskåpet består enbart av en enda stor låda. När du öppnar den stora, rymliga lådan, öppnar du hela skåpet. Och när du skjuter in lådan, är hela skåpet stängt.

Det enda som är fast, är tvättstället. Ut och in. Enklare och mer elegant kan det inte vara.

Fastmonterad smal aluminiumhylla i full bredd. Perfekt till dina småsaker. Halksäker gummimatta Gummimatten i botten av lådan ser till att sakerna inte glider omkring, när du öppnar och stänger lådan.

LED-spegellampor och underlight

Bra belysning är A och O i badrummet.

Curvos tvättställsskåp finns med inbyggd belysning, som på ett praktiskt och elegant sätt ger lådan ett milt ljus när den öppnas.


Alla Curvo-spegelskåp är utrustade med energibesparande LED-lampor, dubbla eluttag och sensorströmbrytare. Du kan dessutom få ditt skåp levererat med LED-underlight, som ger extra bra belysning över tvättstället.

 

Till denna produkt behöver du även

 
Dansani Curvo porslinstvättställ
Ca-pris 7940 kr
 

Relaterade produkter

 
Dansani Curvo högskåp
Ca-pris 17630 kr
Dansani Curvo överskåp
Ca-pris 11015 kr
Dansani Curvo spegel med runda lampor
Ca-pris 5345 kr
Dansani Curvo spegelskåp med runda lampor, lyft-upp funktion
Ca-pris 16160 kr
Dansani Curvo spegelskåp med runda lampor
Ca-pris 13220 kr
Dansani Curvo lådinsats till låda
Ca-pris 405 kr
 

Dela med dig

Dela på sociala nätverk
Bookmark and Share
URL till Dansani Curvo miljöförslag grå 1200 spegelskåp, högskåp