Laddar innehåll...
Loading
 
Offertbutiken.se - Butiken för ditt badrum
Badmöbler
Badkar
Dusch
Porslin
Blandare
Bastu
Värme
VVS
Tvätt/disk
OUTLET upp till 70%
Här är du nu:  Start /  Bastu /  Tylö /  Infravärme /  Tylö Infrakabin Prime+

Tylö Infrakabin Prime+ 99

Rekommenderat Ca-pris

36.740 kr

Eller från ca 2 033,10 Kr/mån med Klarna Konto. Läs mer
 
Färg/typ
 
Ange antal:
 
 
Tylö Infrakabin Prime+ 99

Produktinfo

1 person. 914 x 914 x 1940 (mm) (bxDxh)    

Infrakabin Prime+ levereras komplett.

Tylö infrakabin Prime+ levereras komplett med vägg- och taksektioner med inbyggda infrapaneler, dörr i härdat säkerhetsglas, digital manöverpanel, Radio/MP3/USB stereoanläggning, inbyggda högtalare i taket, EvenHeat infrapaneler i golv och tak, invändiga spotlights.

 

Tylö infrakabin Prime+ finns i 7 olika storlekar och modeller. Passar det lilla utrymmet såväl som det mer generöst tilltagna. Modeller med front- och hörningång. Utvändig höjd på samtliga rum är 1940 mm.  

  

Inga verktyg behövs tack vare de självlåsande metallfästena på vägg- och taksek- tionerna. Kopplas med vanlig stickkontakt till 230 V~ (ingen elektriker krävs).

 

Hälsosam infravärme för alla

Det finns ett Pure infra-system för alla smaker, budgetar och utrymmen. Oavsett planlösning och modell har Pure infra-kabinerna en modern estetik med helglasade fronter och en intuitiv manöverpanel med pekskärm som gör det enkelt att ställa in värme, ljus och ljud. Din Pure infra-kabin levereras färdig för enkel montering och drivs med vanlig hushållsel. Sätt bara i kontakten och allt är klart för att du ska kunna koppla av och rensa ur kroppen enkelt och bekvämt i ditt eget hem. 

Art.nr:
95109700
Leveransstatus:
Enhet: styck
Infra Prime Plus SE.PDF
Infra Prime Plus SE.PDF
tylo/Bastu Ånga Infra Katalog 2018.pdf

Inspiration

 

 

Svettas och må bättre

 

inom exempelvis yoga anses det att det bästa man kan göra för att hålla sig frisk är att svettas lite varje dag. artärerna utvidgas, vilket ökar blodcirkulationen och får spända och överansträngda muskler att slappna av. Produktionen av vita blodkroppar stimuleras, vilket stärker immunförsvaret. Slaggprodukter rensas ut ur kroppen genom porerna i huden.
i en Pure infra-kabin ligger lufttemperaturen kvar på samma behagliga nivå du förinställt den på, samtidigt som ofarliga infraröda vågor tränger djupt in i kroppen och värmer dig inifrån och ut. kroppen rensas ur på ett bekvämt och säkert sätt under längre perioder och du kommer att känna dig starkare, friskare och i bättre balans. 

 

Den hälsosammaste infravärmen är alltid nära till hands

 

alla infraröda system alstrar elektromagnetisk strålning och elektriska fält i viss utsträckning. Även vid låga standardnivåer vet man inte helt säkert vilken effekt långvarig exponering egentligen har. tekniken i Pure infra har utvecklats just för att du ska slippa oroa dig för onödig exponering. till exempel är det elektriska fältet

i Pure infra mindre än det du utsätts för när du sitter framför en datorskärm eller talar i mobiltelefon. för om nu syftet är att rensa kroppen, varför då utsätta sig för onödig strålning över huvud taget? 

 

Varför infrabad?

 • • Kroppsvänligt. att bada infrabad är ett säkert och behagligt sätt att rensa kroppen, att lindra värk, smärtor och spänningar.
 • •   Tidsvänligt. Du behöver aldrig vänta på att infrakabinen ska värmas upp – du kan njuta av infrabad när du vill.

 • •   Miljövänligt. Även om du skulle använda infrakabinen varje dag förbrukar den lika lite eller mindre el än många andra - vanliga hushållsapparater.

 • •   Familjevänligt. infrakabinen är säker och lika enkel att använda för barn som för vuxna – det är en perfekt investering för hela
  familjens hälsa. 

Varför Pure infra?
 • •   Säkrast av de säkra. Pure infra har de lägsta nivåerna av elektromagnetisk strålning och elektriska fält av alla infrakabiner på marknaden.

 • •   För hela kroppen. innovativa värmefördelningssystem garanterar att världens säkraste infravärme också värmer dig jämnt över hela kroppen.

 • •   Bättre välbefinnande. tack vare Pure infras planlösning, utformning och extremt låga nivåer av elektromagnetisk strålning och elektriska fält kan du rensa kroppen och koppla av under längre perioder.

  • Omedelbar njutning. På ett ögonblick har Pure infra värmts upp till din förinställda nivå.

  • Energibesparande. infrakabinerna ansluts till vanligt eluttag och förbrukar upp till 20 % mindre energi än andra infraröda system.

 

Bättre för alla


Pure infra-kabinerna värms snabbt och effektivt upp med ett enkelt tryck på pekskärmen. Uppvärm- ningen sker dessutom nästan omedelbart till den nivå du förinställt den på med upp till 20 % mindre energiförbrukning än andra system. Den säkraste och behagligaste infravärmen som går att få i en infra- kabin är alltså också den energisnålaste – och det gynnar ju alla. 

 

 

Värmer hela kroppen Det exklusiva evenHeatTM-systemet

 

har stora värmepaneler som ser till att de infraröda vågorna värmer jämnt över hela kroppen – samt ett värmefördelningssystem som sprider värmen jämnare i hela kabinen. Med evenHeatTM finns det inte några ”kalla punkter” på grund av ojämn värmefördelning. Du får ett härligt bad med marknadens säkraste infra- värme jämnt fördelad från alla vinklar från golv till tak. 

 

Relaterade produkter

 
Tylö Infrapanel
Ca-pris 3940 kr
 

Dela med dig

Dela på sociala nätverk
Bookmark and Share
URL till Tylö Infrakabin Prime+ 99